KEITTIÖT & KEITTIÖKALUSTEET MIKKELI

Hyvin suunnitellussa keittiössä arki rullaa mukavammin, kun kaikki on sopivasti käden ulottuvilla ja loogisilla paikoillaan. Valmistamme keittiöt, keittiökalusteet ja ruokailupöydät aina yksilöllisen suunnitelman mukaisesti joko vakiomittaisilla kalusteilla tai mittatilaustyönä. Näin voit olla varma, että saat juuri sitä mitä tarvitset ja laadukkaista osista valmistettu keittiö muodostaa toimivan, arkea helpottavan, tyylikkään kokonaisuuden, joka nostaa kodin arvoa.

JULKISET TILAT

Valmistamme laadukkaat julkitilakalusteet yrityksille ja julkisille toimijoille. Olemme erikoistuneet museoiden näyttelyrakenteiden tekemiseen. Puusepäntyönä tehdyt kalusteet kestävät ja istuvat tilaan täydellisesti. Meille kaikki projektit ovat tärkeitä. Valmistamme ilolla yhden mittatilauspenkin huoneen nurkkaan tai koko toimiston kalusteet ja kaapistot.

KALUSTEET

Kalusteiden teettäminen mittatilaustyönä takaa sinulle juuri tyyliisi sopivat kalusteet, jotka kestävät käyttöä, mutta mikä tärkeintä, istuvat täydellisesti tilaasi. Mittatilauskalusteiden hinnatkin ovat samaa tasoa laadukkaiden valmiskalusteiden kanssa. Oli kyseessä sitten säilytyskaapit, liukuovikaapit tai pöydät ym. Suunnittelemme tilan yhdessä kanssasi, näin kalusteiden mitat, rungot, ovet sekä materiaalit ovat juuri mitä haluat.

PORTAAT

Portaat ovat vahvasti tilaa hallitseva elementti, joten sen soisi sulautuvan tilaan hyvin. Mittatilaustyönä puusta valmistetut portaat sopivat hyvin joka tilaan. Suunnittelemme kanssasi portaiden ilmeen – kaiteet, askelmat, materiaalit ja värit. Näin saat varmasti tilaasi sopivat laadukkaat portaat.
Puu on portaiden materiaalina ekologinen ja miellyttävä käytössä.

MITTATILAUSPÖYDÄT

Täydellinen ruokapöytä houkuttaa istumaan iltaa ystävien kanssa, rauhoittumaan illalliselle perheen kesken tai vaikkapa lueskelemaan lehden kahvikupin kera ilman kiirettä. Kun valitset puupöydän, joka on tehty mittatilaustyönä, tiedät että saat pöydästä juuri sellaisen kuin haluat. Voit itse päättää pöydän koon ja muodon, materiaalin ja pintakäsittelyn. Puusepän valmistama mittatilauspöytä pitää arvonsa, ja kestää aikaa ja kulutusta.

SÄILYTYSRATKAISUT

Puusepän tekemät mittatilauskaapit ja muut säilytyskalusteet kestävät, toimivat ja näyttävät kaikenlisäksi hyvältä.
Toteutamme mittojen mukaan säilytyskalusteet makuuhuoneisiin, eteisiin sekä kaikkiin muihinkin tiloihin.
Valmistamamme kaapistot säilyttävät arvonsa ja kestävät hintavertailun laadukkaan valmisratkaisun kanssa.